Чи вплинув локдаун на кафе та ресторани.
16 листопада 2020
У вихідні з локдауном заклади громадського харчування втратили 27% обігів.
Усього за тиждень обіг кафе та ресторанів впав на 10% у порівнянні з попереднім тижнем.
Від початку карантину у березні обіги ресторанів впали на 81% в порівнянні з докарантинними показниками. Влітку ресторанному бізнесу вдалося відновитися. Проте вже з середини жовтня обіги знову падають.
Дата | 16 березня 2020 | 23 бер | 30 бер | 6 квiт | 13 квiт | 20 квiт | 27 квiт | 4 трав | 11 трав | 18 трав | 25 трав | 1 черв | 8 черв | 15 черв | 22 черв | 29 черв | 6 лип | 13 лип | 20 лип | 27 лип | 3 серп | 10 серп | 17 серп | 24 серп | 31 серп | 7 вер | 14 вер | 21 вер | 28 вер | 5 жовт | 12 жовт | 19 жовт | 26 жовт | 2 лист | 9 лист | 16 лист |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Обіги закладів, % | 100 | 44 | 21 | 21 | 22 | 26 | 22 | 28 | 32 | 44 | 51 | 56 | 65 | 70 | 76 | 77 | 78 | 84 | 87 | 87 | 88 | 91 | 94 | 94 | 95 | 95 | 97 | 97 | 97 | 95 | 97 | 97 | 91 | 90 | 85 | 81 |
«На суботу та неділю припадає основна частина виручки закладів громадського харчування. У вихідні дні ресторани заробляють в середньому 41% від свого тижневого обороту, бари — 40%, піцерії і кальянні — 35%, фастфуд — 31%, кондитерські — 30%»,
— йдеться у дослідженні Poster.
Джерело: Опендатабот
Отримуйте аналітику від Опендатабот в Телеграм каналі
Канал Опендатабот